Lamelgardiner

Lamelgardiner

Lamelgardiner er blevet et meget populært valg i mange hjem og lamelgardiner har også mange fordele.

Vores kollektion i Lamelgardiner er meget omfangsrig med væv i mange forskellige farver og mønstre, som kan imødekomme enhver stil og ethvert funktionelt behov.

Lamelgardiner egner sig til alle hjemmets rum, samt i f.eks kontormiljøer. Lamelgardiner giver et enkelt og stilrent udtryk og blot ved at dreje dem kan du bestemme, hvordan du ønsker lysindfaldet

Vores gardinbus kan rådgive og vejlede dig i dit valg og ønsker af Lamelgardiner

 

Bestil gardinbus her

 

Prismatch

Hos gardiner4you tilbyder vi prismatch.

Dermed er du sikker på at få netop det gardin, du ønsker dig, til den bedst mulige pris.

Book gardinbussen og få gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig selv.

Motoriserede Lamelgardiner

Det bliver mere og mere populært at få motoriserede og automatiserede produkter og det gælder også inden for gardiner.

Mange af vores gardiner kan leveres med motor, som du enten kan styre via en fjernbetjening eller fra din telefon. Du kan dermed sidde ved spisebordet eller i sofaen og betjene dine gardiner. Du kan også styre dine gardiner når du er ude af huset. Du kan endda indstille dem til at lukke og åbne på helt bestemte tidspunkter på døgnet. Vores konsulent i gardinbussen vil kunne fortælle dig om de mange muligheder.

 

Bestil gardinbus her

 

Prismatch

Hos gardiner4you tilbyder vi prismatch.

Dermed er du sikker på at få netop det gardin, du ønsker dig, til den bedst mulige pris.

Book gardinbussen og få gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig selv.

Bestil Gardinbus

 

Skal du have nye gardiner i hjemmet eller i din virksomhed.

Så kan du med stor fordel booke et besøg af vores gardinbus.

Vores kompetente gardinkonsulent vil komme hos dig med vores kæmpe sortiment.

På samme tid undgår du også at lave dumme fejltagelser i opmålingen til dine nye gardiner. Du skal derfor ikke være bange for at dine nye gardiner er få centimeter for små eller store. Du kan selv vælge om du selv vil montere eller vi skal stå for opsætningen af gardiner i dit hjem

Vi er hos Gardiner4you glade for at vi har lavet et samarbejde med Groovi.

Dette gør at vi kan tilbyde nok Danmarks største sortiment i gardiner og solafskærmning.

Book gardinbussen og få gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig selv.

Vores sortiment dækker over stort set alle typer gardiner og solafskærmning på specialmål.

Vi har mere end 2000 forskellige designs at vælge imellem. Så der er helt sikkert noget, som vil falde i din smag.

Hos Gardiner4you tilbyder vi prismatch. Dermed er du sikker på at få netop dine gardiner til den bedst mulige pris.

Book gardinbussen, så vil vi hurtigst muligt tage kontakt til dig for at lave en aftale, der passer ind i din kalender

Stilrene lamelgardiner til den minimalistiske boligindretning

Vælger du således at anvende lamelgardiner i dit hjem, vil din boligindretning hurtigt få et enkelt og stilrent udtryk. Lamellerne giver dig desuden mulighed for helt selv at bestemme, hvordan du ønsker, at lysindfaldet i din bolig skal være. Derudover er lamelgardiners lange, vertikale linjer med til at skabe ro og balance, og så egner de sig især godt til dig, der mangler gardiner til store og åbne vinduespartier. Er det dog specifikt til soveværelset, du mangler gardiner? Så kan du med fordel vælge vores lamelgardin med mørklægning. Dette egner sig helt perfekt til netop soveværelser, idet det er lysdæmpende og holder varmen ude om sommeren. Mulighederne med lamelgardiner er mange, så gå på opdagelse i udvalget her på siden med det samme og find netop dit favorit lamelgardin.

Lamelgardiner – fleksible og praktiske

Lamelgardiner er dog ikke blot stilfulde og elegante. Nej, de er ligeledes ualmindeligt praktiske, idet de tilbyder en enorm fleksibilitet. Lamelgardiner er nemlig en yderst fleksibel gardinløsning, idet du til enhver tid kan justere på lamellerne, så de skærmer præcis så lidt eller så meget af for lyset, som du ønsker i løbet af den dag. Du kan således lukke en masse dejligt lys ind i løbet af dagen samtidig med, at du kan skærme af for naboer og lys til aftenstid, når du ønsker en mere hyggelig stemning samt mere privatliv.

Stort udvalg af lamelgardiner hos Gardiner4You.dk

Her hos Gardiner4You.dk tilbyder vi altså et stort og spændende udvalg af lamelgardiner, og vi tør derfor næsten også godt garantere, at du lige her hos os finder nogle lamelgardiner, der falder lige i din smag. Køber du desuden dine nye lameller her hos os, så sørger vi naturligvis for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du altså rig mulighed for at få de flotteste gardiner sat op i din bolig, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af lamelgardiner her på siden, og find netop dit favorit lamelgardin allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Her hos Gardiner4You gør vi altid vores bedste for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Vi laver kun lamelgardiner med specialmål, og dit nye lamelgardin bliver derfor speciallavet netop dit vindue. Har du desuden spørgsmål til vores store udvalg af lamelgardiner eller blot noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan give os et kald på 28 80 28 07, eller du kan skrive en mail til os på info@gardiner4you.dk. Du kan naturligvis også altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på et lamelgardin - vi glæder os til at høre fra dig!

© 2015 Gardiner4you. All Rights Reserved.