+45 28 80 28 07

Alupersienner 25 mm

Alupersienner 25 mm Udsalg Juli VARENR. 459

Persienner af aluminum fås i fem forskellige moderigtige farver hos Gardiner4you.


Bredden på lamellerne på vore alu persienner er 25 millimeter, men højden og bredden på din alu persienne kan du helt selv bestemme.


Det er muligt at specialbygge din nye aluminiumpersienne i alle mål fra 30x 30 centimeter helt op til 3 x 3 meter og alt derimellem. Det er også muligt at vælge om persiennen skal betjenes fra højre eller venstre side.


Alupersienner leveres med indfarvet overkasse, bundliste og snortræk i samme farve som du har valgt oppe ved punktet farve.


Pris
0,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

* Påkrævede felter

0,00 DKK

Billig fragtBillig fragt kun 55 kr. pr ordre

  • FASTE LAVE PRISER
  • PRISGARANTI
  • HURTIG LEVERING
  • HØJ KVALITET
  • SIKKER BETALING
  • TELEFONISK SUPPORT
Beskrivelse

Detaljer

Alupersienner er til dig som ønsker billige kvalitetsgardiner. Alupersienner fås i mange forskellige farver. Se det store udvalg Alupersienner leveres med indfarvet overkasse, bundliste og snortræk.

Billige Alu persienner

Persienner af aluminum vælger man typisk når man er ude efter en langtidsholdbar persienneløsning. Denne type persienner er nemme at rengøre og bleges ikke af solen.

Gardiner4You har både persienner i standardmål som 120 x 220 eller du kan vælge at konfigurere en størrelse helt efter eget behov. 

Uanset hvilken løsning du vælger får du samme høje kvalitet og holdbarhed når du vælger en løsning fra os.

Æstetisk og funktionel indretning

Aluminiumspersienner er et funktionelt og tidløst design, der nu har fået et tvist med de nye farvemuligheder.

Persienner behøver ikke længere at være hvide, men kan nu tilpasses interiøret og farveskemaet i det rum de hænges op i. 

Idet vi kører både standardmål og specialmål passer vore persienner både til store og små vinduer. 

Persienner af aluminium holder formen og farven

Gardiner4you står inde for kvaliteten af dine nye persienner, både hvad angår holdbarhed og farveægthed. Aluminium er et let materiale, men er samtidig stærkt og kan tåle at blive håndteret i dagligdagen.

Fordele ved Alupersienner

Blandt de mange fordele ved alupersienner er holdbarheden i forhold til persienner af plast. En plastpersienner har nemt ved at bøje i aller retninger, hvis man kommer til at stikke hånden igennem lamellerne eller snoren til betjening folder sig ind i lamellerne. Når det gælder rengøring af persienner er aluminium også at foretrække frem for plasticpersienner.

Selv med en professionel persiennebørste kan det nemt gå galt med de billige kvaliteter af plast.

Fast bredde på lamellerne

Hos Gardiner4you kører vi altid med en lamelbredde på 25 millimeter, der er den helt store standard for alle persienner. Målene på dine nye persienner kan være fra 30 x 30 centimeter helt op til 3 meter.

Bedømmelser