Bambus Kimono

KIMONOER I 100% BAMBUS FRA WONDER LIVING Her finder du kimonoer (også kendt som en slåbrok) til damer og herrer i 100% bambus. Alle bambustekstiler fra Wonder Living er bæredygtigt producerede fra 100% økologisk voksende bambus og det færdige produkt er OEKO-TEX® 100 certificeret. En kimono i bambus er et bæredygtigt alternativ til silke, da bambus besidder mange af de samme gode egenskaber. Læs mere om egenskaberne i de enkelte produktbeskrivelser.

KIMONOER I 100% BAMBUS FRA WONDER LIVING Her finder du kimonoer (også kendt som en slåbrok) til damer og herrer i 100% bambus. Alle bambustekstiler fra Wonder Living er bæredygtigt producerede fra 100% økologisk voksende bambus og det færdige produkt er OEKO-TEX® 100 certificeret. En kimono i bambus er et bæredygtigt alternativ til silke, da bambus besidder mange af de samme gode egenskaber. Læs mere om egenskaberne i de enkelte produktbeskrivelser.

Find en skøn bambus kimono hos Gardiner4You

Har du overvejet at købe en smuk og behagelig kimono til hyggelige stunder derhjemme? Så kan du med fordel vælge en skøn, bæredygtig bambus kimono fra vores sortiment. Vi tilbyder et skønt udvalg af smukke bambus kimonoer, som både er behagelige, super brugbare og bæredygtigt fremstillede. Med en bambus kimono fra vores sortiment får du en lækker kimono til brug derhjemme eller der, hvor du vil bruge den, samtidig med at du skåner miljøet i forhold til, hvis du køber en konventionelt fremstillet kimono. I sortimentet kan du finde kimonoer til både damer og herrer, ligesom du kan finde dem i forskellige farver og længder. Alle kimonoerne er fantastiske valgmuligheder, hvis du har haft i tankerne at købe en lækker kimono. Det er ikke kun tilfældet, fordi de er bæredygtige. De er nemlig også lige så pæne og behagelige som almindelige kimonoer. Alle kimonoerne er designet med detaljerne for øje og fremstillet med kvalitet og bæredygtighed i fokus. De er lavet af bambustekstiler, som består af 100% økologisk bambus. De er bæredygtigt producerede og allesammen OEKO-TEX® certificerede, hvorfor de er væsentligt bedre for miljøet end andre kimonoer.

I vores udvalg kan du finde en smuk og bæredygtigt fremstillet bambus kimono

En bambus kimono er et bæredygtigt valg i forhold til andre kimonoer. Bambustekstiler er nemlig skånsomme for miljøet, hvilket der er mange grunde til. For det første bruger man sjældent pesticider og lignende kemikalier, når man dyrker bambus. Dette er man naturligvis helt sikker på, når man vælger en bambus kimono, som er lavet af økologiske bambustekstiler. Bambus kræver meget lidt vand, for at det kan gro, hvorfor man ikke bruger lige så meget vand, når man dyrker bambus, som man eksempelvis har brug for til konventionelt dyrket bomuld. Bambus kan være med til at forbedre jorden i de områder, hvor det gror. Det absorberer mere CO2 end almindelige træer per kvadratmeter, og så er det bionedbrydeligt. Udover at bambus har alle disse fordele, har bambustekstilerne, som kimonoerne består af, mange af de samme egenskaber som eksempelvis silke. En bambus kimono fra vores udvalg er desuden allergivenlig.

En bambus kimono fra vores skønne sortiment er lige så god en silke kimono

En bambus kimono fra vores sortiment kan alt det, som en almindelig silke kimono kan, og så er den endda bedre for miljøet. Bambus er blødt som silke og absorberer fugt hurtigt og effektivt. Mange kimonoer i vores udvalg er satinvævede med et trådtal på hele 300, hvorfor de er lige så bløde som kimonoer lavet af silke, uden at de klæber til kroppen. Bambus kimonoerne fra Wonder Living er lavet af bambus lyocell. Med dem kan du opleve komfort i særklasse; de er nemlig vildt behagelige at have på. Bambus lyocell absorberer fugt hurtigt og effektivt. Fugten frigives desuden 2-3 gange hurtigere, end det eksempelvis er tilfældet med bomuld. Bambus er temperaturregulerende for kroppen. Det holder således godt på varmen, når det er køligt, mens det føles afkølende, når det er varmt.

Hvad er en bambus kimono?

Er bambus kimono er selvsagt en kimono, som er lavet af bambus. Ovenfor har du læst om, hvorfor bambus er bedre end andre materialer, både hvad angår miljøpåvirkning og egenskaber. Du kan dog sagtens endnu have spørgsmål til eksempelvis, hvad man egentlig kan bruge en kimono til. En kimono kaldes også en slåbrok. Kimonoer er lette beklædningsgenstande, som er super behagelige at have på, hvorfor det er helt fantastisk at have en bambus kimono i klædeskabet, man hurtigt kan tage på, når man eksempelvis bare går rundt og hygger, eller når man kommer ud af badet.

Fantastisk service og lynhurtig levering

Her hos Gardiner4You gør vi altid vores bedste for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Vi tilbyder et skønt udvalg af bambus kimonoer til gode priser, som du kan nyde godt af helt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Har du desuden spørgsmål til vores udvalg af bambus kimonoer eller blot noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan give os et kald på 28 80 28 07, eller du kan skrive en mail til os på info@gardiner4you.dk. Du kan naturligvis også altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på et af vores skønne produkter - vi glæder os til at høre fra dig!

© 2015 Gardiner4you. All Rights Reserved.