Bambus kuvertlagen 90×210 white cloud
Bambus kuvertlagen 90×210 white cloud

Bambus kuvertlagen 90×210 white cloud

På lager

Udsalg Oktober

SKU
wonderliving 5714425000273
Bæredygtighed
Alt den anvendte bambus vokser 100% økologisk og er produceret efter den bæredygtige og prisvindende Lyocell-metode, som du kan læse mere om her.

OEKO-TEX® certificeret & allergivenligt
Alle tekstiler fra Wonder Living er OEKO-TEX® standard 100 certificeret, hvilket betyder, at alt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer. Derfor er alle vores produkter også allergivenlige.

Produktdesign
Et hvidt kuvertlagen med ekstra længde og 20 cm. højde designet med elastikkant hele vejen rundt, så det holdes fast til topmadrassen. Passer til en topmadras med 5-10 cm højde.
349,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet
Bambus kuvertlagen 90×210 fra Wonder Living – 100% bambus lyocell

Oplev en komfort i det blødeste bambuslagen fra Wonder Living. Lagener i bambus har mange egenskaber, som alle er med til at bidrage til en bedre søvn og ikke mindst en helt unik komfortoplevelse i luksusklassen.

Blødt som silke & absorberende
Lagenet er satinvævet med et trådtal på hele 300, hvilket føles blødt som silke, uden at det er klæbende til kroppen. Bambus lyocell er stærkt absorberende som optager fugt hurtigt og effektivt. Derudover afgives fugten 2-3 gange hurtigere end ved eksempelvis bomuld. Derfor er bambussengetøj velegnet til personer, som sveder meget om natten. Bambus føles temperaturregulerende for kroppen, som holder godt på varmen, når det er køligt, men omvendt føles svalt, når det er varmt. Derfor er bambussengetøj velegnet til alle årstider.
Mere information
Video Guide 0
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Bambus kuvertlagen 90×210 white cloud
Spørgsmål til produktet
© 2015 Gardiner4you. All Rights Reserved.