Handelsvilkår

Salgs- og leveringsbetingelser 

Personlige oplysninger
Personlige oplysninger. Første gang du køber hos Gardiner4you, bliver du registreret som kunde. De personlige oplysninger vi registrerer er dit navn, adresse,e-mail og telefonnummer. Vi registrerer dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Vi registrerer ikke andre personfølsomme oplysninger. oplysningerne videregives ikke til trediemand. Du kan som kunde valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingsliste hos Gardiner4you, således at du løbende modtager nyheder, tilbud og anden information fra Gardiner4you. denne service kan du til enhver tid tilmelde og framelde som du ønsker. Har mistet din ordrebekræftelse og ønsker en kopi, så kan du sende en mail til: info@gardiner4you.dk
Bestilling
Bestilling. Alle priser er inkl. 25% moms og inkl. alle afgifter, told m.m. Aftaler på websitet kan kun indgås på dansk. Sortiment og priser ændres løbende og uden varsel. Du er dog altid sikret den aftalte pris på bestillingstidspunktet. Vi tager forbehold for moms- og afgiftsændringer. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte varer.
Betaling
Betaling. Betaling kan ske med Visa, Dankort, Mastercard, Maestro, Visa electron og JCB card. Der pålægges intet gebyr for kortbetalingen. Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 DKK når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data, du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Gardiner4you eller andre har mulighed for at læse dataerne. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Gardiner4you. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
Forsendelse og levering
Forsendelse og Levering. Din bestilling leveres normalt indenfor 8-10 hverdage. Skulle det ske at din bestilling er forsinket, vil du, såvidt muligt, få besked på e-mail. Varerne sendes direkte til den adresse du skriver på som leveringsadresse Fragt og ekspeditions omkostninger er DKK 55,- ved levering i DK. Dette gælder dog ikke vareprøver. Disse sendes gratis
Fortrydelsesret
Fortrydelsesret. Som kunde har du normalt 14 dages fortrydelsesret, men da vores produkter fremstilles specielt på dine mål, bortfalder fortrydelsesretten når ordren påbegyndes. Når du godkender køb på hjemmesiden, accepterer du samtidig at din ordre kan påbegyndes og at fortrydelsesretten dermed bortfalder. Skulle du fortryde dit køb, skal du kontakte os hurtigst muligt, såfremt ordren ikke er påbegyndt vil vi forsøge at stoppe ordren og dermed ophæve købet for dig.
Velux produkter
VELUX produkter. Ved køb af Velux produkter, at der er 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Du bør indenfor denne frist kontakte os på e-mail : info@gardiner4you eller telefon: 28802807. Herefter vil du få tilsendt en returseddel, som du skal bruge til at sende varen retur. Købet kan ligeledes ophæves ved at nægte modtagelse. BEMÆRK. DER ER ET RETURGEBYR PÅ 125 kr. PR. GARDIN. SÅFREMT MAN ØNSKER AT RETUNERE ET GARDIN PGA FEJLBESTILLING. I alle tilfælde skal varerne leveres retur i original, ubeskadiget emballage. Du må gerne åbne emballagen men ikke ødelægge den eller smide dele af den væk. Returnering af varer skal altid ske efter forudgående aftale med Gardiner4you og returneringen skal derpå være vedlagt VELUX Returseddel. Ved returnering, genplaceres varen således i producentens salgsemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens salgsemballage. Dette skal ske på fragtemballagen. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, sender vi dig pengene.
Reklamationsret
Reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er købt hos os i 24 måneder fra modtagelsesdatoen. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har konstateret manglen. Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Gardiner4you
Akacieparken 56
7430 Ikast
Telefon: 28802807
info@gardiner4you.dk
www.gardiner4you.dk
CVR: 18893606

Gardiner4you er en del af J.O.Trading
© 2015 Gardiner4you. All Rights Reserved.