+45 28 80 28 07

Rullegardiner Mørklægning

Rullegardiner Mørklægning Udsalg Juli VARENR. 1221

Kvalitets Mørklægnings Rullegardiner fra Suntex.


Pris
0,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

* Påkrævede felter

0,00 DKK

Billig fragtBillig fragt kun 55 kr. pr ordre

  • FASTE LAVE PRISER
  • PRISGARANTI
  • HURTIG LEVERING
  • HØJ KVALITET
  • SIKKER BETALING
  • TELEFONISK SUPPORT
Beskrivelse

Detaljer

Gardiner4you er glade for at kunne tilbyde et kvalitetsprodukt til billige penge. Flotte Mørklægnings Rullegardiner i mange forskellige klassiske farver. 

Rullegardiner er det klassiske valg i køkkenet, i soveværelset eller badeværelset. Rullegardiner kan vaskes af og nemt gøres rene. 

Det klassiske rulletræksgardin tåler lidt fugt og kommer der lidt pletter fra køkkenarbejdet på, så kan det nemt tørres af. Gardiner4you leverer dine rullegardiner efter mål, vel at mærke de mål du bestemmer - så husk at måle op før du bestiller dine nye gardiner.

Med mørklægningsgardinet kan du styre lysindfaldet i dine rum. Suntex mørklægning er kvalitet til hverdagen.

De fleste vinduer har standardstørrelse, men har du et vindue hvor der skal sidde et rullegardin med mørklægning, kan du trygt købe hos os. Vi skræddersyer dine nye rullegardiner helt efter dine specifikationer. Du kan også vælge mellem fjerdertræk eller kædetræk og højre eller venstre side.

Gardiner4you leverer dine nye gardiner så hurtigt som muligt i samarbejde med vores midtjyske leverandør. Den danske produktion er af høj kvalitet og sikrer en hurtigere levering end de fleste andre gardinshops.

 

Bedømmelser