Infrarød Saunatæppe 1 Zone
Infrarød Saunatæppe 1 Zone Infrarød Saunatæppe 1 Zone

Infrarød Saunatæppe 1 Zone

På lager

Udsalg September

SKU
SR 180 L

ScanRix® SR 180 L infrarød saunatæppe


1 zone og håndholdt controllerboks


Meget letbetjent infrarødt tæppe med kun 1 zone og håndholdt controllerboks. Tæppet er produceret i samme lækre materialer som vores 180 B model - og føles derfor ekstra luksuirøst og lækkert.


Tag en pause med skønne gennemvarmende bølgelængder fra dette super lækre sorte infrarøde varmetæppe, der er det sidste nye hotte emne fra ScanRix.


Den infrarøde påvirkning giver ny energi til cellerne i kroppen. Tæppet giver en saunaeffekt, hvor man bliver varm helt igennem og kan endda komme til at svede rigtig meget. Både muskler og knogler bliver gennemvarmet. Tæppet kan kompensere for den energi man om vinteren mangler fra solen.


Samtidig vil det infrarøde varmetæppe være med til at kickstarte forbrændingen og være udrensende og derved også en god hjælp, hvis man har brug for at tabe sig.


Alle livsformer på jorden har naturligt celler der aktiveres, og et stofskifte der sættes i gang vha. infrarød varme. Infrarød varme gennemtrænger huden, musklerne, knoglerne og indvolde hvilket resulterer i en dybdegående behandling som fremmer blodcirkulationen, aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse og sætter gang i cellernes stofskifte.


Det har en god effekt på at mindske betændelse i kroppen, lindre smerter i led og ryg, skabe bedre cirkulation i kroppen - populært sagt, så giver tæppet varmen indefra.


Infrarød sauna tæppe bidrager bl.a. til følgende:  • Vægttab og fedtreducering ved et energiforbrug på op til 600 kcal pr. behandling

  • Aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse samt øger cellernes stofskifte.

  • Forbedrer kroppens evne til at optage næring.

  • Afhjælper følelsen af udmattelse i kroppen og regenerer energien.

  • Afhjælper muskelsmerter, nervesmerter, ledsmerter ved f.eks. gigt og fibromyalgi.

  • Reducerer betændelse i kroppen.

  • Igangsætter udrensning i kroppen for giftstoffer, tungmetaller osv.

  • Giver velbefindende og efterlader kroppen med en frisk og sund følelse.


 

4.099,00DKK
- +
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Mere information

Mere information
Video Guide 0

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Infrarød Saunatæppe 1 Zone
© 2015 Gardiner4you. All Rights Reserved.