+45 28 80 28 07

Lamelgardiner

Lamelgardinerne er en klassisk løsning til moderne hjem, der er præget af store og brede vinduer samt døre. Lamellerne vender lodret, hvilket giver en stor fordel i forhold til rengøring, da støvet ikke på samme måde kan lægge sig på en overflade, som de har en større tendens til at gøre på de vandrette gardiner.

Lamellerne kan drejes alt efter ønske, så de skærmer for solen bedst muligt. Du kan enten vælge at lade lyset skinne igennem lamellerne, for at udnytte dagslyset, eller du kan lukke helt af for lysindfaldet, hvis du ønsker det.

Lamelgardinet er meget fleksibelt, og kan justeres til dine behov uanset hvad de er. Vælg mellem flere forskellige farver, og bestil lamelgardinerne i de nøjagtige størrelser, som du ønsker. Du kan også selv bestemme om betjeningen skal sidde i højre eller venstre side af gardinet, når du bestiller dit nye gardin med lameller.

Sorter faldende

2 vare(r)

2 vare(r)

Lamelgardiner findes i to basis varianter

Fælles for begge slags gardiner er muligheden for at konfigurere højde og bredde på dit nye gardin, det eneste der er fast er at bredden på lamellerne er 89 millimeter, eller 8.9 centimeter.

Den første variant, et almindeligt lamelgardin der fås I fem forskellige farver på lamellerne med fire forskellige betjeningsmuligheder, samt valg mellem loft eller vægmontering.

Den anden variant er et lamel mørklægningsgardin, hvor du kan vælge Imellem to forskellige lamelfarver, fire forskellige kombinationer af betjening, samt om dit nye mørklægningsgardin skal monteres I loftet eller på væggen.

Sunntex gardin med lameller

Det almindelige lamelgardin kommer i en eksklusiv kvalitet fra producenten Sunntex. Der er mange kombinationsmuligheder når du skal vælge hvilket gardin med lameller du har behov for. Du kan vælge I mellem tre farver hvid, sort eller alu farve.

Du kan også vælge om betjening og parkering skal ske I højre eller venstre side, de fleste vælger at parkering (når gardinet ikke er foldet ud) og betjening skal være I same side, men det kan du selv konfigurere efter dit eget behov.

Den sidste mulighed for at individualisere dit lamelgardin er hvilken farve overkassen skal være i. Overkassen er der hvor lamellerne glider inde I når du trækker I snoren for at vende lamellerne eller trække gardinet for.

Mørklægnings lamelgardin fra Sunntex

Et lamelgardin til mørklægning er en ideel løsning, når der skal være mulighed for at mørklægge I en fart. Du har to forskellige muligheder når det gælder farven på lamellerne, cremefarvet og sort. Du kan også frit vælge højde og bredde på gardinet, lamelbredden er låst på 89 millimeter, der er industristandard.

Parkering og betjening af lamelgardinet giver dig fire kombinationsmuligheder, der er frit valg imellem parkering og betjening i højre og venstre side og kombinationer deraf.

Overkassen hvor lamellerne bevæger sig kan fås i farverne hvid, sort og alu. Du kan vælge imellem loftmontering eller vægmontering når du konfigurerer dit nye gardin til mørklægning.

Lamelgardiner er en klassisk og tidløs løsning.

Kort sagt får du en meget fleksibel løsning når du handler hos Gardiner4you. Vi har tre ugers prisgaranti og hurtig fragt.