Om os

 

OM GARDINER4YOU

Gardiner4you leverer dansk kvalitet til lavpris!. Gardiner4you leverer kun gardiner på specialmål. Dvs de enkelte gardiner bliver produceret på de mål som kunden oplyser.

Gardiner4you er en del af J.O.trading som har eksisteret siden 1995

Vi har ingen udgifter til butik, samt udstilling. Så derfor kan vi levere direkte til kunden til markedets laveste priser.

Gardiner4you har 100% PRISGARANTI på alle varer.

Har du købt hos Gardiner4you og ser samme varer annonceret, til en lavere pris i en anden forretning i Danmark inden for 3 uger efter din bestilling, refunderer vi selvfølgelig differencen. Du skal blot fremsende dokumentation herfor inden for de 3 uger.

Kvalitet til lavpris! 

Hos Gardiner4you går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Du skulle jo gerne huske os - også næste gang du skal have nye gardiner Da vi kun leverer produkter af høj dansk kvalitet.

Lave priser!

Hos Gardiner4you tilbyder vi gardiner til meget lave priser Dette kan kun lade sig gøre ved at vi leverer direkte fra fabrikken og ud på din adresse. 

Du er altid velkommen til at kontakte Gardiner4you , hvis du har spørgsmål. Vi er klar med svar og vejleding. Tlf. 28802807 mail : info@gardiner4you.dk

© 2015 Gardiner4you. All Rights Reserved.