+45 28 80 28 07

Original VELUX Rullegardin

Original VELUX Rullegardin Udsalg August VARENR. 5001
Bemærk dette er ikke mørklægning!! - Skal du have mørklægning. Skal du gå ind under Velux Mørklægning istedet

Lysdæmpende rullegardiner
VELUX rullegardin er det enkle valg, når du vil dæmpe lyset og samtidigt beskytte boligens privatsfære. Det kraftige stof er lavet af en smudsafvisende polyester og fås i en lang række spændende farver og mønstre, der matcher din boligs stil.

Rullegardinet betjenes trinløst via et skinnesystem, så du altid kan justere det præcist efter dine behov. Vælg mellem et elnetdrevet eller solcelledrevet gardin, der begge kontrolleres ved hjælp af en fjernbetjening. En tredje mulighed er vores manuelle model, der også er den mest økonomiske.

Pris
330,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

330,00 DKK

Billig fragtBillig fragt kun 55 kr. pr ordre

  • FASTE LAVE PRISER
  • PRISGARANTI
  • HURTIG LEVERING
  • HØJ KVALITET
  • SIKKER BETALING
  • TELEFONISK SUPPORT
Beskrivelse

Detaljer

Lysdæmpende rullegardiner VELUX rullegardin er det enkle valg, når du vil dæmpe lyset og samtidigt beskytte boligens privatsfære. Det kraftige stof er lavet af en smudsafvisende polyester og fås i en lang række spændende farver og mønstre, der matcher din boligs stil. Rullegardinet betjenes trinløst via et skinnesystem, så du altid kan justere det præcist efter dine behov. Vælg mellem et el-net drevet eller solcelledrevet gardin, der begge kontrolleres ved hjælp af en fjernbetjening. En tredje mulighed er vores manuelle model, der også er den mest økonomiske.
Video
Bedømmelser