+45 28 80 28 07

Plissegardiner

Plisségardiner er et af de mest praktiske gardiner du kan vælge

En af fordelene ved plisségardinet er, at det optager minimal plads, når du ikke ønsker at afskærme for solen, og på den måde kan du optimere lysindfaldet på trods af opsatte gardiner i dine vinduer.

Hvis du skulle ønske at dække helt af for solen, så går plisségardinet helt ud til kanterne af dit vindue, så du kan afskærme solen så optimalt som muligt. Smart ikke?

Vi giver dig mulighed for selv at bestemme, hvordan dine nye plisségardiner skal se ud. Du kan selv vælge hvilke mål du ønsker, farver på selve gardinet, samt farven på listerne. Du kan desuden også vælge, om du vil have gardinerne vægmonteret eller loftmonteret, da du selv vælger hvilken type af beslag, der passer bedst til dine vinduer eller døre.

Gardinet kan altså tilpasses til præcis den placering som du ønsker. og du designer dem så at sige selv. Plisségardinerne er til dig, der ønsker en praktisk og minimalistisk løsning med stor effektivitet.

Find dit plisségardin nu!

Sorter faldende

2 vare(r)

2 vare(r)

Plissegardiner er den elegante løsning

Plissegardiner er en elegant løsning,der billigt kan ændre et rums udseende til det bedre. Vi skræddersyer dine nye plissegardiner helt efter dine ønsker.

Kombinationsmulighederne er mange, men kvaliteten af vore gardiner er altid helt i top. Du er garanteret en elegant gardinløsning af høj kvalitet når du køber dit plissegardin hos os.

Plissegardiner er den elegante tidsløse løsning, når man ønsker at hindre indsyn eller skærme imod solen. Der er fem forskellige farver at vælge i mellem når du konfigurerer dine nye gardiner.

En ting man skal være opmærksom på er at der altid er hul i et plissegardin, eller rettere to huller i det snoretrækket til gardinet, skal have noget at løbe i. Det betyder at hvis du skal have total mørklægning, så skal du vælge en anden løsning, som lamelgardiner  eller alupersienner.

Hurtig Levering

Vi bestræber os altid på at levere din gardinløsning så hurtigt som muligt, der går dog altid 8 dage idet der er produktionstid på fabrikken. Leveringstiden overstiger kun i meget sjældne tilfælde 14 dage.

Altid samme fragtpris

Vi giver dig altid billig fragt på kun 55 kroner per ordre. Det er med til at sikre at prisen på dine nye plissegardiner kommer helt i bund.