Bambus Rullemadras

Wonder Living har udviklet Danmark’s første rullemadras i 100% bambus. Her er både fyldet i 100% bambusfibre og bolsteret/betrækket i 100% bambus. Vi har et bredt udvalg af rullemadrasser som passer til de næsten alle danske sengestørrelser hvad enten du har en enkeltmandsseng eller en dobbeltseng. Rullemadrasserne er ca 2 cm. høje.
Wonder Living har udviklet Danmark’s første rullemadras i 100% bambus. Her er både fyldet i 100% bambusfibre og bolsteret/betrækket i 100% bambus. Vi har et bredt udvalg af rullemadrasser som passer til de næsten alle danske sengestørrelser hvad enten du har en enkeltmandsseng eller en dobbeltseng. Rullemadrasserne er ca 2 cm. høje.

Der er mange gode grunde til at købe en bambus rullemadras

En madras er en af de mest essentielle ting at eje, da alle mennesker skal bruge en seng at sove i. Den er med til at holde dig komfortabel om natten, så du kan sove trygt og godt. En madras er med til at påvirke, at du vågner op fyldt med energi og er klar til dagens udfordringer og arbejdsopgaver. Det er derfor vigtigt at du får den bedste søvn muligt, hvilket er opnåeligt med en bambus rullemadras. Der findes intet bedre end at ligge i seng, hvor madrassen er perfekt til ens behov, og man føler, at man ligger på en sky. Det er netop det kan med en bambus rullemadras fra Wonder Living, som er lavet af 100% bambus.

Med den rigtige madras, kan du få den nødvendige søvn, så du kan præstere hvor end du nu skal – om det så er på job, i skole eller andre steder. Det er netop derfor at Wonder Living har udviklet denne 100% bambus rullemadras, som kan gøre, at du opnår netop disse behov. En madras skal hverken være for hård eller for blød, for ellers kan du ikke få den rette mængde søvn.
Der er klare fordele ved at vælge bambus rullemadras fremfor en bomuldsmadras. Bambusfibrene er stærkt absorberende og optager fugt hurtigt og effektivt. Derudover afgives fugten 2-3 gange hurtigere end ved eksempelvis bomuld. Derfor er bambus rullemadrassen særlig velegnet til personer, som sveder meget om natten. Madrassen føles temperaturregulerende, som holder godt på varmen, når det er køligt, men omvendt føles svalt, når det er varmt.

Find en bambus rullemadras i forskellige størrelser

Der er et stort udvalg af forskellige rullemadrasser, så du kan finde en, der passer til den størrelse, som du ønsker at eje. Du kan købe rullemadras i 140x200, hvilket er en af de mest normale størrelser, og klart en af vores bestsellere. Det er en meget normal størrelse madras, hvor det enten kan være til en person, men den kan også nemt deles med en partner. Derudover har vi også en rullemadras i 180x200 som passer til dobbeltsengen. Hvis du har en mindre seng, kan du selvfølgelig også købe en rullemadras i 90x200 eller en rullemadras i 80x200. Hvis du er en person som fylder meget, gerne vil have meget plads eller har en partner at dele din seng med, er en rullemadras i 210x210 valget til dig. Der er masser af plads at boltre sig på, og den er perfekt til dig med store pladsbehov – eller til dig, der deler seng med en partner.

Alle vores bambus rullemadrasser er bæredygtige. Alt den anvendte bambus vokser 100% økologisk og er produceret efter den bæredygtige og prisvindende Lyocell-metode. Så når du køber en bambus rullemadras fra Wonder Living hjælper du ikke blot dig selv med at sove bedre om natten, men du hjælper også miljøet. Det er derfor at de bliver mere og mere populære i takt med at bæredygtighed bliver et emne, som altid bliver prioriteret højt blandt verdens brands.

Når du køber en madras, kan du med fordel leder efter en dyne som passer til. Vi har også et stort udvalg af dyner, som kan være med til at give dig den bedste søvn. Vi har bæredygtige bambus sommerdyner, som er perfekte til den danske sommer. Med dens varmeregulerende materiale, får du det ikke for varmt på de varme dage, og du kommer heller ikke til at fryse på de lidt køligere sommernætter.

Få den bedste kundeoplevelse hos os

Når du køber din bambus rullemadras hos os, kan du være sikker på, at du får den bedst tænkelige kundeservice med i købet. Vi ønsker at alle vores kunder er tilfreds med den service vi tilbyder, hvilket er derfor at vi som virksomhed har kundeservice som en af vores fokuspunkter. Vi har hurtig levering, så du hurtig kan nyde godt af de produkter, som du lige har købt. Derudover kan du altid kontakte vores kundesupport hvis du har eventuelle spørgsmål til nogle af vores produkter, levering osv. Det er med stor glæde at vi giver vores kunder den bedste kvalitet, udvalg og service, som vi kan. God fornøjelse med dit næste køb her hos Gardiner4you.

© 2015 Gardiner4you. All Rights Reserved.