Bambus helårsdyne 200×220
Bambus helårsdyne 200×220

Bambus helårsdyne 200×220

På lager

Udsalg Oktober

SKU
wonderliving 5714425001157
OEKO-TEX® certificeret & allergivenligt
Alle produkter fra Wonder Living er OEKO-TEX® standard 100 certificeret, hvilket betyder, at alt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer. Derfor er alle vores produkter også allergivenlige.

Bæredygtighed
Alt den anvendte bambus vokser 100% økologisk og er produceret efter den bæredygtige og prisvindende Lyocell-metode, som du kan læse mere om her.

Produktdesign
Bambusdynen er kammersyet og fibrene er fæstnet til siderne således, at de ikke klumper sig sammen. Der medfølger en stofpose i 100% bambus (værdi 99 kr.), som kan bruges til diverse opbevaring.

Fyldvægt: 1.980 g
1.844,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet
Bambusdyne 200×220 fra Wonder Living – 100% bambus lyocell

Vi har udviklet Danmark’s første bambusdyne fremstillet af 100% økologisk bambus, hvor både bolsteret er syet af bambusstof og fibrene inde i dynen er 100% bambusfibre. Bolsteret er satinvævet i 300 TC, hvilket er den bedste kvalitet man kan få i bambus.


Absorberende og temperaturregulerende
Bambusfibrene er stærkt absorberende og optager fugt hurtigt og effektivt. Derudover afgives fugten 2-3 gange hurtigere end ved eksempelvis bomuld. Derfor er bambusdynen særlig velegnet til personer, som sveder meget om natten. Dynen føles temperaturregulerende, som holder godt på varmen, når det er køligt, men omvendt føles svalt, når det er varmt.

Forskellen på fiberdyner (bambusdyner) og fjerdyner
Når man vælger en fiberdyne i bambus, skal man være opmærksom på, at dynen er lidt tungere end hvad de fleste er vant til, hvis man eksempelvis sover med en dundyne. Vægten i bambusdynen har den fordel, at den virker mere beroligende for kroppen. For personer som ligger meget uroligt om natten, vil bambusdynen have god effekt på dette problem. For nogle kan bambusdynen virke lidt flad i forhold til dundyner, da fiberdyner ikke besidder den samme “fluffy” effekt som fjerdyner. Dette skyldes at fibrene inde i bambusdynen er lagt på lag (ligesom silkedyner). Men det er noget som man hurtigt vænner sig til.
Mere information
Video Guide 0
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Bambus helårsdyne 200×220
Spørgsmål til produktet
© 2015 Gardiner4you. All Rights Reserved.