Sengetøj

Gardiner4you sælger sengetøj fra mange kendte leverandør
Gardiner4you sælger sengetøj fra mange kendte leverandør

Godt sengetøj sikrer en dyb nattesøvn

Det er langt de færreste, der forstår, hvor stor en forskel vores sengetøj gør for vores nattesøvn – både på den positive og negative måde. Af netop den grund er det ret væsentligt at have noget sengetøj, hvor komforten er helt i top. For vidste du, at du faktisk sover næsten hen tredjedel af dit liv? Det siger lidt om, hvor mange timer vi som mennesker reelt bruger under vores dyne. Og er det her, du har sparet, vil du garanteret ikke opleve den nødvendige ro og harmoni, som skal til for at du får en god nattesøvn. Hos Gardiner4You forsøger vi at gøre op med billigt sengetøj, der sænker kvaliteten af din nattesøvn. Det betyder naturligvis også, at det sengetøj, du finder her på siden, altid er af allerhøjeste kvalitet og i de bedste materialer. Overvej fx et sæt Skagen bambus sengetøj, der er blødt og behageligt – og endda bæredygtigt. Vi tilbyder blandt andet bambus sengetøj i 140x200 og bambus sengetøj i 200x220.

 

Hvordan vælger jeg det rette sengetøj til soveværelset?

Ønsker du således at sove dybt og trygt om natten, så er det altså en god idé at anskaffe sig noget sengetøj af høj kvalitet – og lige præcis dét finder du heldigvis et stort udvalg af lige her på siden. Vælger du at købe sengetøj hos Gardiner4You, kan du være helt sikker på, at du ikke får leveret noget, der kradser eller er ubehageligt. Nej, tværtimod. Vores sengetøj er af allerhøjeste kvalitet og lavet i de bedste materialer, således det ikke forstyrrer din nattesøvn. Men når det så er sagt, så er det naturligvis heller ikke helt ligegyldigt, hvilket design dit sengetøj har. Udtrykket på dit sengetøj er nemlig også med til at præge dit soveværelses overordnede stemning og harmoni, og det er derfor vigtigt, at du får valgt sengetøj med et design, der er med til at skabe ro og harmoni i dit soveværelse. Undgå blandt andet sengetøj med for mange forskellige farver – det kan hurtigt blive for fremtrædende i rummet. Blandt sortimentet her på siden har du rig mulighed for at vælge imellem flere forskellige stilarter, farver og mønstre – men naturligvis alle sammen nogle, der egner sig til soveværelsets atmosfære. Se fx nærmere på vores sengetøj i bambus – det kommer i flere forskellige smukke og afdæmpede farver, der egner sig perfekt til soveværelset.

 

Sådan vasker du bedst dit nye sengetøj

Har du lige investeret i et sæt godt sengetøj? Så er det naturligvis vigtigt, at du får vasket det korrekt, så din investering ikke går til spilde. Og er du netop kommet her, ikke mindst for at finde et sæt sengetøj mere, men også for at blive klogere på, hvordan du på bedst mulig vis passer på dit nye sengetøj? Så er du kommet til det helt rette sted.
Som hovedregel kan du regne med, at langt det meste sengetøj kan vaskes ved 60 grader, hvis du har købt noget i en ordentlig kvalitet. Og er det desuden bomuldssengetøj, du har købt, kan du også sagtens kogevaske det ved 90 grader. Det mest sikre er dog at vaske ved 60 grader – og din vask bliver også mere og mere miljøvenlig, jo lavere grader du vasker på. Kommer du dog under 60 grader, kan du risikere, at bakterier og støvmider overlever vasken. Så forsøg som hovedregel at vaske dit nye sengetøj på 60 grader. Således er du sikker på, at dit sengetøj bliver rent, at det kan klare graderne plus at din vask er mere miljøvenligt end, hvis du vaskede ved 90 grader.

 

Fantastisk service og lynhurtig levering

Her hos Gardiner4You gør vi altid vores bedste for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Vi tilbyder et stort udvalg af sengetøj til favorable priser, som du kan nyde godt af helt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Har du desuden spørgsmål til vores store udvalg af bambus sengetøj på tilbud eller blot noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan give os et kald på 28 80 28 07, eller du kan skrive en mail til os på info@gardiner4you.dk. Du kan naturligvis også altid kontakte os og få et uforpligtende bambus sengetøj tilbud- vi glæder os til at høre fra dig!

© 2015 Gardiner4you. All Rights Reserved.