+45 28 80 28 07

Velux gardiner

Hos gardiner4you kan du finde et stort udvalg af både VELUX mørklægnings-, rulle-, plissé- og energigardiner samt persienner, rulleskodder, markiser og insektnet.

Globalt set er VELUX et af de mest velsete brands indenfor byggemateriale industrien.

Gardiner4you arbejder tæt sammen med Velux i Danmark og kan tilbyde det meste af sortimentet. Mørklægningsgardiner fra Velux er vort mest populære produkt, se sortimentet herunder.

Sorter faldende

14 vare(r)

14 vare(r)

VELUX er sammensat af to ord – Ventilation og det latinske ord for lys, Lux.

Velux blev startet i 1941 af Villum Kann Rasmussen. VELUX har hovedsæde i Hørsholm lidt nord for København, Danmark.

Gardiner4you har stor erfaring med at sælge gardiner og presienner fra VELUX. Vi sikrer at du får den rigtige gardinløsning første gang. Vi sælger hele paletten af løsninger fra den danske producent og er altid klar til at sparre med dig for at finde den optimale løsning på dit gardinbehov. Nogle gange er den optimale løsning ikke gardiner, men persienner og andre gange kan det være omvendt. Vi har stor erfaring i at rådgive.

Derudover har VELUX afdelinger fordelt over hele landet. VELUX findes i alle dele af verden, hvor de klimatiske forhold og byggetraditionerne egner sig til det. 

VELUX producerer gardinløsninger og meget andet. VELUX har løsninger til både skrå og flade tage. Vi har mange dekorative løsninger og beskyttelse mod lys og varme, til ovenlysvinduer. Uanset hvad man har brug for så tilbyder VELUX en løsning du kan købe her hos os.

VELUX tilbyder mørklægningsgardiner, rullegardiner, rulleskodder, plisségardiner, myggenet/insektnet og persienner. VELUX fremstiller kun produkter af høj standard, til for eksempel solafskærmning.

Der findes to styremuligheder til de forskellige løsninger til ovenlysvinduer. VELUX laver gardiner som kan styres med en stang, så man også kan betjene de vinduer der sider udenfor rækkevidde. VELUX gardiner kan også fås med snorstyring.

De innovative rulleskodder fra Velux kan fås med solcellebetjening. Det vil sige at rulleskodden kan fjernbetjenes uden der skal trækkes ekstra ledninger eller andet. Rulleskodder holder varmen inde, kulden ude og virker samtidig støjdæmpende når det regner eller hagler udenfor. Husk at vælge den rigtige skodde til lige netop dit VELUX vindue.

VELUX og Gardiner4yougør vores bedste for at imødekomme vore kunders behov og ønsker.

Har du spørgsmål til din nye Velux Gardinløsning er du velkommen til at kontakte os.