+45 28 80 28 07

Original VELUX Mørklægningsgardin

Original VELUX Mørklægningsgardin Udsalg Juni VARENR. 1015
VELUX mørklægningsgardin - perfekt til sove- og børneværelser
VELUX mørklægningsgardiner holder dagslyset og andet generende lys helt ude af rummet. De skaber perfekte betingelser for en middagslur og en god nattesøvn i de lyse sommerdage og -nætter.

VELUX mørklægningsgardiner har desuden en særlig varmeblokerende aluminiumsbelægning på bagsiden, som sikrer dig et godt indeklima ved at reflektere varmen om sommeren og holde kulden ude om vinteren.

Dette gardin mørklægger rummet, hvilket gør det til et oplagt valg i sove- og børneværelser samt i hjemmebiografen.

Kombinér eventuelt med en udvendig VELUX markise.
Pris
390,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

390,00 DKK

Billig fragtBillig fragt kun 55 kr. pr ordre

  • FASTE LAVE PRISER
  • PRISGARANTI
  • HURTIG LEVERING
  • HØJ KVALITET
  • SIKKER BETALING
  • TELEFONISK SUPPORT
Beskrivelse

Detaljer

VELUX mørklægningsgardin - perfekt til sove- og børneværelser VELUX mørklægningsgardiner holder dagslyset og andet generende lys helt ude af rummet. De skaber perfekte betingelser for en middagslur og en god nattesøvn i de lyse sommerdage og -nætter. VELUX mørklægningsgardiner har desuden en særlig varmeblokerende aluminiumsbelægning på bagsiden, som sikrer dig et godt indeklima ved at reflektere varmen om sommeren og holde kulden ude om vinteren. Dette gardin mørklægger rummet, hvilket gør det til et oplagt valg i sove- og børneværelser samt i hjemmebiografen. Kombinér eventuelt med en udvendig VELUX markise.
Video
Bedømmelser