+45 28 80 28 07

Original VELUX Foldegardin

Original VELUX Foldegardin Udsalg Marts VARENR. 5511
Glæd dig, for nu introducerer vi en helt ny kollektion af elegante foldegardiner med 20 unikke dessiner og duge. Foldegardinerne er en oplagt mulighed for at tilføje et markant designelement til rummet, der sætter stemningen med spændende, dekorative lyseffekter og behagelig, blød belysning.

Som noget nyt giver foldegardinerne også mulighed for at skifte stil og udtryk. Dugen kan nemlig afmonteres og erstattes af en anden fra samme kollektion. Så nemt er det at få et hjem, der altid føles nyt og inspirerende.

Bløde lyseffekter
Elegant og dekorativt foldegardin med bløde lyseffekter.

Nem rengøring
Dugene kan nemt afmonteres ved enten rengøring eller udskiftning.

Fleksibel og trinløs betjening
100% fleksibel og trinløs betjening uden snoretræk

Nem montering
på få minutter med VELUX Pick&Click!® system.Pris
620,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

620,00 DKK

Billig fragtBillig fragt kun 55 kr. pr ordre

  • FASTE LAVE PRISER
  • PRISGARANTI
  • HURTIG LEVERING
  • HØJ KVALITET
  • SIKKER BETALING
  • TELEFONISK SUPPORT
Beskrivelse

Detaljer

Glæd dig, for nu introducerer vi en helt ny kollektion af elegante foldegardiner med 20 unikke dessiner og duge. Foldegardinerne er en oplagt mulighed for at tilføje et markant designelement til rummet, der sætter stemningen med spændende, dekorative lyseffekter og behagelig, blød belysning. Som noget nyt giver foldegardinerne også mulighed for at skifte stil og udtryk. Dugen kan nemlig afmonteres og erstattes af en anden fra samme kollektion. Så nemt er det at få et hjem, der altid føles nyt og inspirerende. Bløde lyseffekter Elegant og dekorativt foldegardin med bløde lyseffekter. Nem rengøring Dugene kan nemt afmonteres ved enten rengøring eller udskiftning. Fleksibel og trinløs betjening 100% fleksibel og trinløs betjening uden snoretræk Nem montering på få minutter med VELUX Pick&Click!® system.
Video
Bedømmelser